الجمعة، 30 أغسطس 2013

عرض البيتزا اللذيذ + هديتين

عرض البيتزا اللذيذ + هديتين 

عرض البيتزا اللذيذ
عرض مميز جدا فيه كل اللى تحتاجيه لعمل بيتزا مميزه
وكمان هديتين مميزتين
وطريقة لعمل البيتزا المنزليه الرائعة
يلا معانا نشوف العرض

1- طقم صوانى البيتزا 3 قطع
3 مقاسات مختلفة
لا تلصق بها البيتزا والمعجنات
2- مقص البيتزا
كلنا بنحب الجبنة ع البيتزا بس المشكلة ان الجبنة بتمط
ودا بيصعب علينا قطعها
مع مقص البيتزا مفيش مشكلة

3-فرشاة سيليكون
فرشاة أمنة لأن السيليكون لا يتفاعل مع الأكل
وكمان شعر الفرشاة لا يتساقط مثل الفرشاة العادية
يمكنك فرد الصلصة ع البيتزا بكل سهولة
4- مسن السكاكين
جزء يز ولعازمهم جدااا ف المطبخ لا غنى عنه لتجهيز
جميع الأكلات


5- ماسك الاوانى السيليكون..2 قطعه
ماسك مميزوعازل للحرارة لسلامة يداكى 
عند فحص درجة استواء البيتزا فى الفرن

نجى بقى الهدايا المميزة
الهدية الاولى : مخدة الرقبة المريحة
سهلة الاستعمال ومعاكى ف كل مكان
لراحة رقبتك بعد يوم طويل فى العمل والمطبخ
فقط استرخى
الهدية الثانية : قطاعة الاشكال والنجوم
لسفرة مميزه جداااا
ولتشكيل الخضروات والفواكة للاطفال
لتحبيبهم ف الاكل المفيد 
قدمى خضروات بشكل رائع بجوار البيتزا المنزليه
ومتعى اسرتك بأكل مفيد وصحى

شوفى طريقة الاستعمال ف الفيديو



هذا العرض الرائع فقط ب 140ج بس
ولفترة محدوده جدااااااا
للطلب والمعلومات فقط اتصل ع
01014122198
35823190
01142034409
 لعمل بيتزا منزلية مميزه
طريقة عملها من سمسمه سنتر

العجينة :

4 أكواب طحين

نصف كوب زيت
نصف كوب حليب
ملعقة خميرة كبيرة
رشة ملح
رشة سكر
ماء للعجن

المكونات
زعتر
ثلاث حبات طماطم
جبنة موتزاريلا مبشورة
فطر مقطع شرائح
زيتون مقطع شرائح
فليفلة مقطعة شرائح( حسب الرغبة)

الطريقة:

لتصنعي العجينة اخلطي الطحين مع الخميرة و رشة الملح و رشة السكر ثم أضيفي الزيت مع تحريك المكونات باليد بعدها اضيفي الحليب مع التحريك بعدها أضيفي الماء حسب الحاجة لتتشكل عندك عجينة متجانسة , غطيها و اتركيها مدة ساعة و نصف حتى تختمر و تنتفخ العجينة

اصنعي صلصة الطماطم ثم ضعيها على نار هادئة مدة عشر دقائق حتى تنضج و اتركيها لتبرد

بعد أن يختمر العجين جزئيه الى ثلاث قطع وافردي كل جزء في صينية مستقلة , ادهني الصينية بالزيت قبل وضع العجين فيها
(استعملي الزيت لفرد العجين و لا تستعملي الطحين لأنه يجفف العجين)
اتركي العجين في الصواني حتى يرتاح و يعود فينتفخ مدة نصف ساعة


قومي بعدها باضافة المكونات ابدئي بالصلصة ثم الزيتون ثم الفطر ثم رشي الزعتر.. في الآخر رشي الجبن المبشور
ادخليها الفرن بدرجة حرارة 200 درجة و اخبزيها ثم حمريها من الأعلى حتى يسيح الجبن ,
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق